14.11.2018

Huulipunafani yllättyi iloisesti – hoitava, näyttävä ja edullinen Black Cherry


Naistenlehtitutkimusten mukaan suomalaisten tärkein meikkituote on ripsiväri. Vaan minä saatan kevyesti kulkea haalein ripsin, mutta en ilman huulipunaa. Huulipuna on kulmakynän (ja muiden kulmavärituotteiden) ohella tärkein meikkituotteeni. Väri saattaa vaihdella laajastikin esim. vuodenajan tai asujen mukaan ja laadun suhteen on jatkuva haku päällä. Etsinnässä on puna joka pysyy, tuntuu ja näyttää huulilla hyvältä eikä kuivata.

Erittäin iloinen yllätys oli Labello Crayon Lipstick*-huulivoide, joka hoitaa huulia ja antaa samalla huulipunan peittävyyden. Kuten kuvasta näkyy tummasta Black Cherry -kirsikasta tuli heti suosikkini ja olenkin käyttänyt sitä ahkerasti. Kivaa sekin ettei terotinta tarvita, vaan tuotetta saa enemmän esiin kiertämällä hylsystä.




Värejä edulliseen sarjaan on tulossa neljä: tumma kirsikka, punainen, koralli ja nude,  joista kokeiltavaksi sain tumman kirsikan nimeltään Black Cherry sekä punaisen nimeltään Poppy Red. Bare Nude -sävy kiinnostaa kovasti ja täytyykin käydä sellainen nudepäivää varten ostamassa, löytyy esim täältä KLIK


Huulikiillot eivät käy ( karkailevat hiusjuonteisiin tai tuntuvat tahmaisilta ), rasvaiset eivät käy (karkailevat hiusjuonteisiin tai tuntuvat oudon liukkailta ) ja huulilakat / mattapunat eivät käy (kuivattavat huuliparat korpuiksi ). Voi ei – kovat vaatimukset minulla!

Kirkkaanpunaisesta tyylikkäästä klassikkopunasta aina haaveilen, mutta jostain syystä en ole vieläkään onnistunut löytämään sopivaa sävyä.  Raikasta punaa joka piristää ilmeen, sopii ihon väriin ja kirkastaa hymyn – kokemukseni mukaan klassikkopunat kun harvoin pystyvät tuohon viimeksi mainittuun.  Olen tosiaan huomannut että tietyt sinertävään taittavat sävyt toimivat minulla edukseen eli korostavat hampaiden valkoisuutta.

Tässä vielä kuva tämän hetkisistä talvisuosikeistani. Kaksi oikealla uhkaavasti loppumaan päin; sinihylsyinen ostettu Tallinnasta ja harmaahylsyinen on merkiltään Viva la Diva.

 Olisiko sinulla vinkkiä hyvästä huulipunasta?

* pr-näyte

10 kommenttia:

  1. Tommonen Labello pitää kyllä saada, jos siinä on kerran kunnolla peittävyyttäkin. Lisäksi kapeahko kärki on hyvä levittämiseen. Mä en tykkää ollenkaan mattapunista, enkä nestemäisistä huulipunista. Löysin hyvän huulipunakynän halpismerkki Palladiolta. Se on just sopivan peittävä, ei liian "kermainen", eikä kuivattavakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Meillä näköjään samantapaiset mieltymykset huulipunien suhteen. Täytyy tutkailla tuo Palladio.

      Poista
  2. Enpä ollut näistä Labelloista vielä kuullutkaan, nude pitää varmasti käydä hakemassa arkiseen käyttöön.
    Minä tykkään mattapunista, koska kestävät huulilla pitkään, joten en osaa suositella nyt mitään punaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nude varmaan hyvä arkeen. Ostoslistalla minullakin. Terkkuja!

      Poista
  3. Labellon punat kuulostavat tosi hyviltä, muistan jonkin toisenkin näitä kehuneen! Sulle sopii ihanasti tuollaiset viininpunaiset sävyt! Mullakin karkaa punat nykyään juonteisiin, joten huultenrajauskynä on must. Tykkään Elizabeth Ardenin Plush up Gelato -punista, mutta myös Clarinsin Joli Rouge Velvetit on mun makuun. Maybellinella on yllättävän hyvät punat myös, ja luonnollisemmista oon tykännyt edullisesta Puro Biosta :) Mutta on myös merkkejä, joiden huulipunat ei vaan jostain syystä toimi omilla huulillani xD Toki oon huomannut, että sävytkin vaikuttavat, ja esim. se klassinen punainen on onnistunut lähes merkiltä kuin merkiltä, mutta sitten esim. korallin sävyt voivat olla outoja osalla merkeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, olet kyllä oikea huulipunaekspertti! Mukavaa perjantaita sinulle.

      Poista
  4. Nämä värit eivät ihan istuneet minulle, mutta koostumus on ihana. Täytyykin siis tsekata se nude.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kirsikka on aika tumma - mutta minulle juuri hyvä. Poppy-punaisen kanssa en ole vielä päässyt sinuiksi ja kaksi vaaleaa sävyä vielä näkemättä livenä.

      Poista
  5. Tosi kiva, että Labelloltakin on tullut tällaista vähän erilaista. :)

    VastaaPoista