17.8.2018

Hyviä ja ei niin hyviä ostoksia

Kosmetiikka, erityisesti ihonhoito- ja kynsijutut kiinnostavat minua aina. Kovasti on houkutuksia, mutta yritän suitsia ostohimotuksiani. Maltillisesti ollaan menty, hyvä minä! - tässä kuitenkin muutamia pikku ostoksiani. Aloitetaan onnistuneista sellaisista.

Lumene Bright Now Vitamin C -hyaluronitiivisteeseen olen tykästynyt kovin. Kirkas ja iholla virkistävän tuntuinen tiiviste annostellaan pipetillä. Kosteuttava, mukavan riittoisa ja vienosti tuoksuva tehotuote.

Alennuslaarista nappaamani grafiitin harmaa Essencen paksu 2in1 -meikkikynä oli iloinen yllätys, voi käyttää sekä luomivärinä että rajauskynänä - ja mikä parasta, rajaus pysyy hyvin rasvaisuuteen taipuvaisilla silmäluomillani.



H&M huulipunanpohjustajasta eli Lip Fix -Primeristä on ollut puhetta jo aikaisemmin ( mm. täällä ) ja tosiaan, se on oiva tuote. Lisää huulipunan kestoa ja estää punan reunakarkailun l. sen, että huulipuna vaeltaa suuta ympäröiviin pikku juonteisiin. Aikuisen naisen luottotuote.

Entäs ne ei niin onnistuneet ostokseni? 

Päivävoide, kulmakarvaväri ja huulikiilto. Lumenen syväkorjaava päivävoide kuulosti aikuiselle iholleni sopivalta, mutta käytössä ei miellyttänyt. Vaikuttavat aineet, tehot ja tuoksu ok, purkkikin nätti - mutta voiteen imeytymisessä oli toivomisen varaa. Se mistä en ollenkaan tykännyt oli voiteen rullautuvuustaipumus iholla. Noh, aina ei voi ostoksissa onnistua - mutta hukkaan se ei mene, vaan käytän kaulan ja decolleten alueella.

Ohut ja koostumukseltaan juokseva Rimmel Brow This Way -kulmakarvageeli on varmasti hyvä tuote runsailla kulmakarvoilla siunatulle, mutta ei tällaiselle tyypilliset suomalaiset l. vähän vaaatimattomammat kulmat omaavalle. Hoitava Argan-öljy siinä hyvä juttu, mutta jäin kaipaamaan tuotteeseen hieman jämäkämpää tuntua.

Lumene Nordic Chic Oil Fusion Lip Gloss -huulikiilto näyti putkilossa niin herkullisen raikkaan punaiselta. Tuotteessa myös hipaus kimmellystä joka sai minut sortumaan kassalle. Nätti väri kyllä, mutta voi ei - pakko vain itselleen myöntää etten ole huulikiiltoihmisiä. Tuote tuntuu liukkaalta ja liian ohuelta huulilla, ei minun juttuni.

Oletko sinä tehnyt onnistuneita tai ei niin onnistuneita ostoksia viime aikoina?

4 kommenttia:

  1. Eipä tule äkkiseltään mieleen mitään katastrofaalisen huonoa ostosta. Tosin viime ajoilta yksi compact -meikkivoide oli niin kovaa tavaraa, että sen työstäminen kasvoille on jotensakin raskasta puuhaa;)
    Onneksi epäsopivat kasvovoiteet voi aina lykätä kaulalle ja dekolteelle, ja joskus olen voidellut myös jalkoja;) Huulikiiltoja käytän itsekin aika vähän, enimmäkseen kesällä vähän kevyempää kesä-lookkiin kylläkin:)
    Kivaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat kikat näköjään meillä voidehutien suhteen :)

      Poista
  2. Huonoa ostosta ei tule nyt mieleen, mutta hyvänä ostoksena oli Essencen matta puuteri :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vain onnistuneita, hyvä juttu! Onko puuterisi sellainen valkoinen ihoa mattaava?

      Poista