13.3.2017

Himalaya Herbals -Intian terveisiä käsille ja kasvoille

Maltillisesti hinnoiteltu Himalaya Herbals -sarja on monille tullut tutuksi ihoa kostetuttavan ja kirkastavan klassikovoiteensa Nourinshing Skin Creamin kautta, jota aikaisemmin hamstrattiin ulkomaanreissuilta. Kolme purkillista olen minäkin tuota Intian ihmettä käyttänyt, pääosin kaula- ja decolte-alueelle. Myös sarjan puhdistusmaidosta, käsi- ja jalkavoiteesta minulla on hyvät kokemukset.


 Näppärän kokoisia ja kelpoja käsivoiteita olen kokeillut nämä kaksi:
  • Mm. hyväntuoksuista laventeliöljyä ja Kokoum-voita sisältävä Nourishing Hand Cream: kosteuden säilyttävä ja ravitseva, imeytyy nopeasti.
  • Mm. kaakaovoita, ruusumyrttiä ja antioksidantteja sisältävä Age Defying Hand Cream: lupaa suojata käsien ihoa ikääntymisen merkeiltä.

Kiva oli saada kokeiltavaksi sarjan silmänympärysvoide Under Eye Cream, kookosvoita sisältävä huulivoide, kosteuttava kasvovoide Intensive Moisturizing Cream sekä Refreshing Fruit Mask -kasvonaamio.


Aloitetaan naamiosta: kuivalle ja normaalille iholle tarkoitettu syväpuhdistava keltainen kasvonaamio sisältää mm. papaijaa ja omenaa. Kokeilin tämän kahteen kertaan, mutta pakko on myötää etten oikein sittenkään ole savinaamioiden ystävä. Tehokkaita ovat varmasti, mutta aikuiselle iholleni jotenkin liian voimakkaita / kuivattavan oloisia. Taidan sujauttaa tämän ystävättäreni teinille.
 
Kokeilussa on ollut myös saippuaton Moisturirizing Aloe Vera Face Wash -kasvojenpuhdistusaine. Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu vaalean vihreä kurkkua ja Aloe Veraa sisältävä puhdistusaine jättää iholle raikkaan tunnun. Voisin kuvitella että tämä tuote sopisi erityisen hyvin  ihonpuhdistukseen kesäkuumalla.






Tuoksuherkille en sarjaa voi suositella, sillä melkein kaikissa kokeilemissani Himalayan Herbals-tuotteissa tuoksut ovat olleet suht tujut ( silmänympärysvoide tuoksuton ). Muutoin Himalayat ovat oivia arkikäyttöön ja edullisia ( muistelen että aikanaan ostin 2 purkkia tuota ravitsevaa kasvovoidetta neljällä eurolla - kts aikaisempi postaukseni täältä KLIK ).

Silmänympärysvoide lupaa kosteuttaa ihoa ja auttaa ehkäisemään pienten ryppyjen syntymistä, vaalentaa tummia silmänalusia ja suojata myös auringonvalolta - mainintaa suojakertoimesta ei kuitenkaan löynyt. Tuntuma iholla heti hyvä. Pidin myös huulivoiteen napakasta, huulilla ei liian rasvaisesta olomuodosta.

Esim. Kärkkäisellä Intensive Moisturizing Cream näkyy olevan 5,40e, Aloe Vera -puhdistusgeeli 5,50e ja huulivoiteet 2,60e.

Onko sinulla kokemuksia Himalaya Herbalsista?

* tuotteet lehdistönäytteitä

8 kommenttia:

  1. Minulla on tuo kasvojen pesuaine ja tykkään siitä todella paljon.
    Ihanaa viikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikastaa mukavasti. Hyvää viikkoa myös sinulle!

      Poista
  2. Mä tykkään tuosta entsyyminaamiosta paljon, mutta en joka viikko sitä käyttäisi itsekään. :)

    VastaaPoista
  3. Olen tykännyt siitä pyöreään purkkiin pakatusta Intensive Moisturizing Creamista, jalkakuorinta ja voide onkin ostoslistalla :) Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin jalkakuorinta tosiaan, voisin itsekin käydä sellaisen ostamassa!

      Poista
  4. HH:n kasvovoiteet eivät oikein innosta. Niiden koostumus on makuuni liian luirua, mutta käsivoiteista tykkään. Hedelmänaamio on odottamassa jemmoissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsivoiteita ei voi koskaan olla liikaa!

      Poista