15.8.2016

Aikuinen nainen kokeilee: Tuoksuvaa pehmennystä ja ravintoa iholle - Miracle Glow by AvonErilaiset kauneusöljyt ovat ihastuttavia ja tällä kertaa esittelyssä yksi mielenkiintoisimmista. Avon Nutra Effects Miracle Glow* on kasvoöljy joka ravitsee ihoa, imeytyy nopsasti eikä tahmaa. Viimeksi mainittu omaisuus on kätevä ja erityisen mieluinen, tuntuu että tämä kevyt öljy suorastaan humahtaa kesän jäljiltä janoiseen ihoon - imeytyy siis mukavan nopeasti.

Vaikuttavia aineita tässä ravintopommissa ovat mm. babassuöljy (jonka luvataan tehostavan kollageenin tuotantoa), passionhedelmän öljy, marulaöljy, raakakahvin öljy sekä pellavansiemenöljy.


Kasvojen lisäksi olen käyttänyt tätä tyylikkääseen lasiseen pipettipulloon pakattua öljyä kaulan iholla. Myös hipsaus kämmenselkiin tekee ihmeitä, varsinkin näin aikuisemmalla iholla.Miracle Glow –kasvoöljy on riittoisaa, levittyy hyvin ja jättää ihon pehmeän ja hoidetun oloiseksi.  Tykkään myös tuotteen miedon miellyttävästä tuoksusta. Ihmeen vaikeata on muuten kuvailla tuoksuja...

Näin käytän kasvoöljyä:

Levitetään puhtaalle iholle, oma tapani on käyttää tätä iltaisin. Kokemukseni mukaan kätevintä on annostella pipetillä 2 -3 tippaa öljyä kämmenelle - tai kämmenselälle, kuten minä teen - ja taputella siitä kevyesti kasvojen ja kaulan alueelle.

Avonin sivuille tästä KLIK*tuote on lehdistönäyte.

7 kommenttia:

 1. Rakas lukjani! Pahoittelen pientä pränttiä - Blogger takkuilee.. :-(

  VastaaPoista
 2. Tää on itseasiassa tosi kiva öljy, oon tykännyt. =) Meillä oli sitten öljyt molemmilla tänään tai ainakin mulla osin aiheena. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin :-). Ei voi mitään, tykkään kovin öljyistä.

   Poista
 3. Tekisi mieleni kokeilla :) Moni on muuten kehunut ystäväpiirissä näitä öljyjä...ehkä minunkin siis pitäisi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Marjo. Kasvoöljyjä olen kokeillut monenlaisia, minulle nopea imeytyvyys on tärkeä ominaisuus.

   Poista