12.4.2016

Koruharakka Kevätmessuilla - vintagea ja kierrätystä

Kevään kohokohta, inspiroivat ja aivan ihanat Kevätmessut, pidettiin Helsingin Messukeskuksessa 7-10.4.  Tällä kertaa en esittelekään kukkaupeuksia ja puutarhaa, vaan kierrätyskoruja. Kyllä vain!  

Korupaja Helmi on Haapavedellä toimiva kierrätyshopeakoruihin erikoistunut perheyritys, jonka aivan sattumalta löysin muutama vuosi sitten. Yhdessä yrittäjäpariskunta luo persoonallisia uusia koruja mm. vanhoista hopealusikoista, parittomista korvakoruista ja kalvosinnapeista sekä kunnostaa nostalgiakoruja.


Ripuksia ja rintarosseja joka lähtöön. Kultaseppä Markku puhdistaa ja korjaa vanhat korut, -näin antaa vanhalle korulle uuden elämän. Ajatus josta tämä aikuinen nainen tykkää <3!

Vasen yläkulma: sormus on taottu vanhan hopealusikan pesästä, hopeinen rannekoru tehty vanhoista sokeripihdeistä. Vieressä kultaseppä itse, Markku Koskela.
Oikea alakulma: Ihastuttavat lusikkasormukset; pikkurillissä taitaa olla Chippendalea pallosormuksena ja nimettömässä nostalginen Musla. Vieressä keveät lusikkakorvakorut - niin söpöt!Korupaja Helmissä myös korjataan asiakkaan koruja ja tehdään tilaustöitä. Oliiviketjut, kivoja nekin.Ja niinhän siinä kävi että koruostoksiakin tuli tehtyä, niihin palataan myöhemmin :-)

Aikaisempi postaukseni Korupaja Helmistä KLIK

Korupaja Helmin sivuille KLIK
( siellä tietoa myös tämän ahkerasti messuja kiertävän pariskunnan aikatauluista )

8 kommenttia:

 1. Anonyymi12/4/16

  Tosi kivoja ideoita!

  VastaaPoista
 2. Minä niin nyt ihastuin kaikkiin noihin ketjuihin ♡♡♡
  Upeaa ammattitaitoa!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliiviketjusta haaveilen myös minä. Aurinkoa viikkoosi!

   Poista
 3. Todella kauniita koruja, jotenkin nostalgisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla vierähtänyt pitkät tovit heidän myyntipöytänsä ääressä aina kun ollaan jossain nähty. 60-70 -lukujen koruissa on mukavaa fiilistä ja kiva bongata jotain esim äidiltä tuttua.

   Poista
 4. Kyllä on kauniita koruja, toinen harakka tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pitäisikö perustaa Harakkakerho :-D

   Poista