29.4.2015

Paikallisbussilla Sephoraan - aikuinen nainen seikkailee :-)

Mikä on Sephora? Kiinnostava kosmetiikkaan keskittyvä ranskalainen kauppaketju joka ei vielä ole ehtinyt Suomeen saakka.

Viimeviikkoisella Kreikan talvilomallani ilokseni löysin Sephoran Rodoksen kaupungista, kiva oli päästä hyllyjä tutkimaan oikein ajan kanssa. Kansainvälisiä tuttuja ja tuntemattomiakin merkkejä runsaasti, avuliaita myyjiä ja kaunis ilmava myymälä söötissä rakennuksessa. Erityisesti minua innostivat Sephoran omat tuotteet.

Ostoskorissa oli jo jännä Sephoran puuterimainen kuorinta-aine joka sirotellaan esimerkiksi puhdistusmaitoon ( hinta 13,90e jos oikein muistan ), kun myyjätär ystävällisesti huomautti etteivät vähänkään rakeiset tuotteet sovellu Couperosaan taipuvaiselle iholleni. Ääh, kyllähän minä sen tiesin - mutta tuote kun vaikutti niin kiinnostavalta.... Ihailtavan suoraselkäistä toimintaa myyjättäreltä, arvostan kovin!


Viehättävä Sephora Rodoksella

Matka kaupunkiin taittui paikallisbussilla ja ah, mitkä maisemat! Kuvassa hymyileväinen vanhempi kreikkalaisrouva tyylikkäässä hatussaan.
Seuraavassa postauksessa kurkistetaan ostoksiini...

ps. Sephorat sinulle tuttuja?

8 kommenttia:

 1. Aivan outo merkki, olisi kiva kokeilla. Myyjä osasi hommansa, kun uskalsi mainita, ettei tuote ollut sinulle paras mahdollinen. Tuollainen palvelu on arvostettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin! Olin erittäin ilahtunut myyjän suorasanaisuudesta. Neljäntoista euron putelin palautin hyllyyn, mutta kas - mukaan lähtikin pari muuta :-)

   Poista
 2. Mä en ole oikeasti käynyt missään muussa Sephorassa elämäni aikana kuin juurikin Rhodoksen kaupungin Sephorassa kaksi kertaa, joten tuttu paikka. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotalotoverisi täällä :-)

   Mutta kylläpä oli myymälä nätissä paikassa ja -rakennuksessa.

   Poista
 3. Mä olen kerran päässyt Sephoraan, Pariisissa vuonna 2012. Oijoi, se oli kyllä niin ihana paikka! Mukana ollut mies vaan vähän rajoitti siinä mielessä, etten voinut sinne jäädä niin pitkäksi aikaa kuin olisin halunnut :D Jäänkin innolla odottamaan, mitä kivaa olet ostanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mies mukana ostoksilla on yleensä varsin haastava juttu ;-)

   Poista
 4. Ateenassa tuli viimeksi käytyä Sephorassa, rakastan näitä matkustus-kosmetiikka-juttuja! <3

  VastaaPoista