11.8.2014

Aikuinen nainen, helle ja meikki

Helteillä meikkaaminen on jäänyt minimiin ja aikuinen nainen onkin turvautunut pääosin seuraaviin: heleä huulipuna, kulmakynä, aurinkopuuteri ja KICKS Blur Primer*. Viimeksi mainittua sipaisen kevyesti kasvojen T-alueelle eli otsaan, nenänpieliin ja leukaan - eli alueille joiden kiiltotaipumuksen haluan estää.

Melkein tuoksuton, silkkimäinen ihastus Blur Primer lupaa peittää pieniä ikääntymisen / väsymyksen merkkejä ja virheitä ihossa, tasoittaa ihon väriä ja antaa mattapintaa. Myös meikin alla tuote on varmasti erinomainen, syksymmällä kokeillaan se. Kaikkiaan KICKS Blur Primer on ollut iloinen yllätys; kevyt, kohtuuhintainen ja huomaamaton pikku apuri. 30 ml / 16,90e.





Tuo KICKSin oma sarja on muutenkin kiinnostava, lisää tuotteista täällä KLIK

*tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

8 kommenttia:

  1. Itse olen annostellut kasvoille Zuiin primeriä. Primerit ovat kyllä olleet kuumilla keleillä ehdottomasti in!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, helteillä meikkivoide ja/tai puuteri ei tunnu ajatuksena niin mukavalta. Ohut mattapinnan antava primer sen sijaan todettu toimivaksi systeemiksi. Zuiit minulle uutta.

      Poista
  2. Anonyymi12/8/14

    Tällaset meikinalusjutut mulle ihan välttämättömyys, ei vois pärjätä enään ilman. Lumppu on nyt käytössä mut kiitti vinkistä, täytyykin kokeilla toi Kicks myös. Olis vaan niitten kauppa vähän lähempänä. ihania kynsiä muuten sulla. T Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiia ja kiitos kommentistasi. Primerit tosiaan käteviä, myös ihan sellaisenaan ainakin minulla. Kiva kuulla että tykkäät kynsijutuista.

      Poista
  3. Mä kyllä meikkaan silmät kesälläkin rajauksineen kaikkineen, mutta iholle en laita kuin hitusen irtopuuteria nenän päähän. Voi voi, kohta taas naama on kalpean harmaa ja täytyy kaivaa esiin kaikki mahdolliset piristys- ja restaurointivälineet. Täytyypä muistaa tämä tuote, mutta "pienet ikääntymisen merkit"....hmm, riittääköhän teho ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki toki, kyllähän naisella silmät pitää olla :-). Minulla pigmentointi ja ripsien kestoväri toimittakoon virkaa vielä hetken.
      Hih, hyvä pointti "pienistä ikääntymisen merkeistä" ja tehosta. Pakko vain luottaa että teho riittää :-D

      Poista
  4. Kiitos vinkistä, kävin heti ostamassa kokeeksi kun Dermosilin kesäprimer loppumassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että jutuistani hyötyä. Terkkuja!

      Poista