14.5.2019

Viisufanin iloviikko - tule mukaan!
Jihuu – Viisuviikko! Olen aina ollut suuri Euroviisufani. Suomen menestyksellä ei kauheasti väliä – tärkeintä on itse juhla kaikkineen. Viisujen esikatselut ovat erityisen mielenkiintoinen vaihe, koska silloin vielä kaikki kilpailijat mukana. Mukava kuunnella ja katsella; minkälainen kappale, - esittäjä, - esillepano, -asu/kampaus/korut/meikki, mahdollinen koreografia ja visuaalinen kokonaisilme.

Toki olen katsellut tämän vuoden Viisuja jo etukäteen ja suosikkejakin on löytynyt. Kiva Areenastakin löytyvä ohjelma on perinteinen Euroviisaat, katsottuna sekin.

Minulla on kestoheikkous etnojuttuihin ja balkanviisuihin. Suosikkejani tänä vuonna: mm Albania, Croatia (varsinkin alkukieliset osuudet), Georgia ja North Macedonia. Aivan hullu juttu josta kummallisesti viehätyin myös on Portugali (wau mikä intensiteetti ja mitkä tanssiliikkeet). Edellä mainitut siis omia lemppareitani joista useimmat eivät varmaankaan pääse jatkoon.

Voittajaehdokkaani ovat Sveitsi ja Hollanti. Inhokkeja puolestaan Norja ja San Marino.. iiks ja anteeksi - makuasioistahan ei sovi kiistellä!

Euroviisujen 1 esikatselut tv2 ti 14.5 klo 21 ja toinen osa to 16.5 klo 21. Finaali la 18.5 klo 21. Tule mukaan!

 


4 kommenttia:

 1. Tällä kertaa olen vähän pettynyt Suomen biisiin. Toivottavasti joku sun suosikki voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi myöhäinen vastaus, hieman teknisiä ongelmia tosiaan. Hienot viisut!

   Poista
 2. Mitenkähän minä innostuisin katsomaan niitä...? En ole jaksanut katsoa muutamaan viime kertaan jostain syystä, enkä oikein tiedä miksi. Vähän jännittää silti Suomen kappale, epäilen vähän sen mahdollisuuksia, kun on niin tavanomainen eikä jää mieleen millään muotoa. Huh, miten olikin nyt negatiivista - mutta hei aurinko paistaa ja lämmittää pitkästä aikaa; nautitaan siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi putosi kuten arvelinkin, mutta upea ohjelma kaikkineen. Tykkäsin kovin, eikä voittajassakaan valittamista. Terkkuja ja sorry hitaus vastauksessa, vähän teknisiä ongelmia kun reissussa.

   Poista