17.9.2018

Tunnelmia Habitare 2018 osa 2 ja herkullinen Signals


Signals-vainunäyttely eli trendejä haisteleva osasto oli jälleen yksi suosikeistani Habitare-messuilla. Leikkisyyttä, värejä, yllätyksellisyyttä, herkullisia yksityiskohtia ja visuaalista ilotulitusta. Susanna Björklundin ja Sisse Collianderin kokoama näyttely kurkistaa tulevaan: luvassa on kirkastuvia värejä, persoonallista rohkeampaa otetta, runsautta, aitoutta ja myös taiteen arvostuksen nousua.

Habitaren Arena-lavalla trendianalyytikko Susanna Björklund. Valloittava persoona ja hyviä ajatuksia heräteleviä kysymyksiä, kuten: "Pohditko liikaa järjellä vai uskallatko unelmoida ja sisustaa sellaiseksi kun oikeasti haluat?" Huomasin myös että Signals-näyttely avautui aivan eri tavalla kun oli käynyt kuuntelemassa tämän. Kiitokset ja terveiset Susannalle!Kävitkö Habitaressa ja jos, niin löytyikö suosikkeja / inspiraation lähteitä?

4 kommenttia:

  1. En käynyt, mutta olen imenyt sitten inspiraatiota kävijöiden kuvista. :)

    VastaaPoista
  2. Tänä vuonna en jaksanut lähteä, mutta parina viime vuonna on tullut käytyä hakemassa inspiraatiota uuden kodin sisustusratkaisuihin, koska olen itse niin mielikuvitukseton, että valitsen aina ne askeettisimmat mööpelit ja sisutuselementit;)

    VastaaPoista