1.2.2018

Nips: kynsihiljaisuutta ja tummia sävyjä




Kuten olet varmaan huomannut, kynteni ovat pääsääntöisesti pitkät ( joskus kenties liiankin ). Näin on ollut koko aikuisikäni ja taisipa olla jo teinityttönä. Vuoden vaihteessa iski kyllästyminen ja päätin lyhentää kynsiä reippaasti. Kynsileikkurit siis esiin ja nips naps. Seurauksena oli pari viikkoa arat sormenpäät. Jeps. Kuulostaa varmaan hullulta, mutta niin se vain on. Pitkät kynnet kun toimivat sormenpääsuojina ja esim. näppiksen käyttö on erilaista.


Lyhyet kynnet ovat kyllä kätevät ja tummat lakat näyttävät niissä hyviltä, mielestäni jopa paremmalta kuin pitkissä. Mutta pakko myöntää etten viihdy. Pieni katumuskin oli iskeä ja siitä johtuen en ole viime aikoina julkaissut kynsikuvia. Noh, onneksi kynteni kasvavat nopeasti, jos ei mitään haavereita pääse tapahtumaan.


Tässä jo pikkuisen pituutta saaneet kynteni ja tummina, tietenkin. Viime aikoina olen viihtynyt viininpunaisen ja tumman lilan sävyissä. Häränveren värinen IsaDora Baroque Blood nro 543 ja vasemman käden aksenttikynsissä nimetöntä hopealakkaa arkiston uumenista. Erityisesti tumman lakan kanssa suosittelen päällyslakan käyttämistä – antaa killtoa ja kestävyyttä - tummassa kun kärkikulumat tai muut virheet näkyvät ikävästi.


Lumipyryterveisiä ja mukavaa helmikuun alkua sinulle!

ps. muista ahkera käsirasvaus; ainakin oma ihoni kovasti kärsii talvi-ilman kuivuudesta

12 kommenttia:

  1. Oho...sinähän olet ihan villiksi heittäytynyt! Hyvältä tämänkin mittaiset kynnet näyttävät ja upeita lakkojen sävyjä.

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet :) Minulla on kans pääsääntöisesti pitkät kynnet. Välillä tosiaan kyllästyn ja lyhennän reippaasti. Hassua, mutta totta, sen jälkeen on sormenpäät arat. Olen niin tykästynyt tähän valokovetelakkaukseen, että todella harvoin lakkaan ns.normi kynsilakalla. Valokovetteissa väri ja kiilto pysyy. Alessandro Striplac lupaa jopa 10 päivän pysyvyyden. Minulla on pisimmillään ollut yli 4 viikkoa. Väriraja nousisi kynsien kasvaessa, mutta ns. ranskalaisella kasvurajaa ei oikein huomaa. Toki minun kynteni ovat olleet laitetut jo parikymmentä vuotta, joten niiden kanssa osaa toimia eikä käytä niitä työkaluina :)
    Ihanaa helmikuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että siellä toinen kynsijutuista kiinnostunut. Valokovetteiset minulla vielä kokeilematta, uskomatonta kyllä. Kymmenen päivän kesto on jo hyvä, ja 4 vkoa - wau! Tosin minä taidan olla niin vaihtelunhaluinen, että haluaisin muuttaa väriä matkalla. Hyvä pointti tuo työkalut.

      Poista
  3. Kyllä lyhyemmätkin kynnet näyttävät upeilta. Sullahan on aina niin hyvännäköiset lakkaukset:)

    VastaaPoista
  4. Sinulla on aina ollut ihanat kynnet ja niin on nytkin. Itse haaveilen akryylikynsistä, minun työssäni kun nuo geelikynnet eivät toimineet.
    Ihanaa helmikuun ensimmäistä päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ja kivaa helmikuuta myös sinulle! Arvokasta työtä siellä pienten kanssa teet.

      Poista
  5. Todella kauniilta näyttävät tämänkin mittaisina nuo sinun kyntesi! Ja tummat lakat tosiaan toimii hyvin vähän lyhyemmilläkin kynsillä, oi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks honey! Pitkät ja tummat voivat minusta olla rajuhkot, mutta lyhyet ja tummat - toimii :-)

      Poista
  6. Upeat kynnet näinkin! Itse tykkään kynsistä, joissa on ihan pikkuriikkinen pituutta, sillä minä käytän kynsiäni esim. ruuvimeisselin sijaisena;) Mutta tunnistan myös tuon sormenpäiden arkuuden silloin, kun kynnet joskus leikkaan liian lyhyiksi!
    Ihanaa helmikuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi sinua tuhmaa - työkalut pitäisi kyllä olla aivan erikseen! Mukavaa helmikuuta sinullekin, olisi kiva taas nähdä.

      Poista