30.12.2017

Kynsikatsaus 2017 osa 1 - Nails by Funky and Fifty

Vuosi 2017 lähestyy loppuaan ja on tullut jo perinteekseni muodostuneen kynsikatsauksen aika. Kurkataan taaksepäin; mitkä kynsilakkavärit, koristelut ja tyylit ovat tänä vuonna innostaneet. Minulla siis omat l. luonnonkynnet ja omaksi ilokseni niitä lakkailen.

 Yksi vuoden kohokohdista oli Isadora kromipuuteri eli ns.peilikynnet - tykkään kovasti edelleen.



Metallilakat, nudet, punaiset ja hennot roosat näköjään ikisuosikkejani, mutta onhan joukossa sentään räväkkä lilla ja Suomen sininen - hyvä minä ;-D. Kynsimalli on pysynyt sitkeästi mantelina - muutakin olen toki kokeillut - enkä viihtynyt. Koristeluja aikaisempaa vähemmän, liekö sitten syynä laiskuus vai mieltymysten muuttuminen...











Löytyikö suosikkeja?

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

4 kommenttia:

  1. Vow, mä tykkään noista liukuvärjätyistä sini-vihreä-harmaista todella paljon. Samoin kuvakollaasin keskellä olevat siniset kynnet on upeat<3
    Sulla on kyllä mahdottoman upeat luonnonkynnet. Varmaan tosi hyvät hoitoaineet ja -metodit, kun saat ne pysymään noin hyvännäköisinä:)
    Mukavaa uutta vuotta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi viive vastauksessa, teknisiä ongelmia :-(
      Kiitos kommentista ja terkkuja Sari!

      Poista
  2. Oliko niitä näin monet!! :o Noi vihreä-harmaat oli kyllä ihanat, mutta rakastin noita missä on minttua ja sinistä. :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi viive vastauksessa Jonna, teknisiä ongelmia :-(

      Poista