24.11.2016

Kodikas kampaamo ja hipaus hopeaa hiuksille

Pienet ja kodikkaat kampaamot ovat mieleeni. Vironkadulta Helsingissä löytyi juuri sellainen, Studio Elizabeth Chan. Pysyin edelleen pitkässä mallissa joka mahdollistaa erilaiset nutturat ja muut kampausviritelmät, mutta reippaasti lyhennettin. Kuivat latvat hus pois ja vaaleita raitoja maantienväriä piristämään.

Ja oi mikä ihanuus kun joku muu pesee ja hoitaa hiukset! Varsinkin tällaisena pidemmät hiukset omaavana todella arvostan ja nautin ko tilanteesta. Oivat tovit istuin vain silmät kiinni kun pestiin, hoidettiin ja puunattiin. Kiitos hyvästä työstä Joann!

Jotta raidat pysyvät raikkaan värisinä eivätkä kellastu, tartun taas erinomaisiin Biozell Silver -tuotteisiin. Pakkaukset ovat näköjään uudistuneet, mutta tuotteet ne hyväksi havaitut tutut. Hopeaan taittavaa Silver-sampoota ja -hoitoainetta minulle ainakin kerran viikossa. Latvoja suojaamaan vielä sipaisu Biozell Arganöljyeliksiiriä. Kotimaiset ja moniin muihin vastaaviin verrattuina varsin edulliset tuotteet, tämä aikuinen nainen tykkää!

Minkälaisia hiustuotesuosikkeja sinulla?

Biozellin sivuille KLIK
 • Silver-sampoo 8,90e/250ml
 • Silver-hoitoaine 8,90e/250ml
 • Arganöljyeliksiiri 9,50e/50ml
 
Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

* Biozell-tuotteet lehdistönäytteitä

6 kommenttia:

 1. Itseasiassa minulla on nuo samat hiustenhoitotuotteet kuin sinulla. Tykkään myös Evo:n silver hoitoaineesta.
  Kivaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Vähän tylsä sää, mutta ei anneta sen lannistaa. Evot minulla vielä täysin kokematta, kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Itse tykkään laadukkaista shampoista ja hoitoaineista, muotoilutuotteista käytän lähinnä hiuslakkaa, suolasuihketta (tai jotain muuta tuuheuttavaa), jos jotain kiiltotippoja latvoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainoa joka käyttää perinteistä hiuslakkaa ja suolasuihketta. Välillä kun tuntuu että olen aivan hukassa alati kasvavassa hiustuoteviidakossa, kaikkia erilaisia kun on niin järisyttävä määrä :-)
   Hei kiiltotipat, nehän voisivat olla hyviä!

   Poista
 3. Ihanan pitkät ja kauniit hiukset! Shampoon ja hoitoaineen lisäksi muotoilunesttettä ja lakkaa käytän päivittäin. Kampauksesta, hiusten pituudesta (ja fiiliksestä) riippuen suolasuihke ja hiuspuuteri ovat myös ajoittain käytössä.

  VastaaPoista
 4. Kauniit hiukset sinulla! Mä tykkään just nyt luonnonkosmetiikan hiustuotteista, Uniquella on hyviä ja toimivia tuotteita, varsinkin suolasuihke ja muotovaahto toimivat, vaikka jälkimmäinen onkin koostumukseltaan tavallisiin vaahtoihiin verrattuna hyvin erikoinen :)

  VastaaPoista