21.7.2016

Laiskurin vartalolle superhelppoa aurinkosuojaa - ACO Active apteekista




Hupsista, lehdistökassin pohjalta löytämäni spraypullo ei sitten ollutkaan deodorantti, vaan erittäin kätevä auringonsuojatuote! Hikoilun ja vedenkestävä, hajusteeton, parabeeniton, väritön ja tahraamaton ACO Active Sun Body Spray*. Voidaan suihkauttaa myös märälle iholle, tämähän on hyvä :-). Auringonsuojakerroin 20 voisi olla korkeampikin, mutta kotimaan olosuhteissa touhutessa se on ihan ok. Urheilujuttuihin ja vaikkapa puutarhanhoitopuuhiin kätevä.

Nyt poistuivat sitten viimeisetkin tekosyyt olla käyttämättä aurinkosuojaa, kun on näin helppokäyttöinen tuote. Asiallinen harmaa-keltainen pakkaus saattaisi puhutella myös miestä. Hinta apteekissa n. 20e.

Tässä vielä INCI:




C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Diisopropyl Sebacate, Ethylhexyl Salicylate, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Ethylhexyl Triazone, Tocopheryl Acetate.

*tuote on lehdistönäyte / PR sample

4 kommenttia:

  1. Mäkin voisin kokeilla tuota, kun oon niin laiska laittaan aurinkosuojaa.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Mä uskon, että aurinkosuojan ulkomuoto on sellainen, että mieskään ei nyrpistä nenäästä. Tosin oma mies on himo rasvaaja ja laittaa ihan mukisematta aina SPF50 iholleen, ei edes suostu pienempiin kertoimiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen vastauksen viipymistä, lomat vähän häirinneet.
      Hyvä kun miehesi kuuluu aurinkosuojan käyttäjiin, fiksua. Terkkuja!

      Poista