31. maaliskuuta 2016

Pitsinmetsästystä ja pimut katossa - aikuinen nainen retkellä


Kosmetiikan ja kulttuurin lisäksi lempiharrastuksiani on tuunailu, tarkemmin sanottuna pieni korjaus-/muodistusompelu. Antaa vanhalle vaatteelle uusi elämä tai värkätä laadukkaasta tai muuten kiinnostavaa materiaalia olevasta kirppariostoksesta jotain. Ompelutaitoni ovat korkeintaan vaatimatonta keskitasoa, mutta hyvin on pärjäilty :-)

Pikapiipahdin toistamiseen Tallinnassa kevättä haistelemassa ja samalla reissulla myös kangaskaupassa, josta tuo erikoinen kuva ( melko isokokoiset mallinuket ripustettu riviin kankaita esittelemään - aika surrealistinen tunnelma ;-). Tartu Maanteellä suht lähellä Stockmannia on tämä kangas- ja ompelutarvikeystävän taivas, mahtavan valikoiman omaava KangaDzungel XXL. Kankaita, nappeja, nauhoja, tarvikkeita joka lähtöön. Hinnat osin Suomen tasoa, mutta valikoma - ah, sitä piisaa!

Kakkoskerrokseen sijoittuvassa suurikokoisessa myymälässä on erinomaisen kangasvalikoiman lisäksi mm. koru- ja ompelutarvikkeita, koruja, lankoja ja morsiusjuttuja ( kolmoskerroksen KangaDzungel Outlet -myymälä puolestaan vaatimaton ja jokseenkin pölyisenoloinen ).

KangaDzungelin sivut osoitteessa www.kangadzungel.ee  - mutta jotain häikkää siellä, siksi en linkkiä tähän laita.6 kommenttia: