14.1.2016

Käsineet, käsirasvaa ja kylmää punaista

Jostain syystä tuntuu että lämpimät punaiset ja oranssit sopivat talvea paremmin kesään. Nyt kynsilläni Lumene Gel Effect* nro 48 Kaunein ruusu / Prettiest Rose, mielestäni oikein nätti kylmäsävyinen punainen.


Talvi saapui ja pakkanen on viime päivinä koetellut myös käsien ihoa. Muistathan aina lämpimät käsineet ulkona ja tietenkin, riittävän käsien rasvaamisen. Tämä tyttö on ahkera käsirasvan käyttäjä ja mielelläni vaihtelen tuotteita aina mielialan mukaan.

Yksi yöpöytälemppareistani on ollut marjaisasti tuoksuva Lumene Berry Refresh -käsivoide kätevässä  pumppupullossa. Tuoksu on melko voimakas, joten keksin laimentaa sitä täyttämällä puoliksi tyhjentyneen pullon neutraalilla käsivoiteella; taas on pumppupullo täynnä vienosti tuoksuvaa voidetta.


Yksi päivä mentiin punaisilla kynsillä ja sitten innostuin tv:tä katsoessani touhuamaan valkoisen & kullanvärisen lakan kanssa. Pilkkuja pilkkujen päällä - ja nyt ajatellen nuo, joissa kultaisen pilkun sisällä on valkoinen pilkku, ovat aika kivoja. Voisi kokeilla tuota "kaksoispilkutusta " toisenkin kerran.

*kynsilakka saatu lehdistönäytteenä

10 kommenttia:

 1. Oi miten nätit kynnet! ♥ Täälläkin rasvaillaan ahkerasti, on tuo talvi kyllä inhottavaa aikaa käsien kannalta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Kädet ja huulet - molemmat tuntuvat kärsivän pakkaskeleistä erityisesti.

   Poista
 2. Siis nää sun kynnet on taas niin IIIIIKKKK... Ihanat. Punainen on niin rock ja noin pilkut on niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maiju <3. Jännää miten mieli voi muuttua; ennen en innostunut punaisesta kynsillä, mutta nyt klassikkoväri miellyttää.

   Poista
 3. Hullu käsien rasvaaja täälläkin... :D

  VastaaPoista
 4. Kauniit tuplapilkkukynnet :) Mun täytyy tunnustaa, että voisin kyllä skarpata käsien rasvaamisen suhteen :P Joskus muinoin iltaisin holvasin kädet manteliöljyllä ja vielä rasvaus sen jälkeen. Se oli kiva tehohoito! Täytyy siis ostaa manteliöljyä pitkästä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, skarppaus on hyvä idea ja kädet kiittävät. Manteliöljyn olinkin ihan unohtanut, kiitos muistutuksesta!

   Poista
 5. Ihanat tuplapilkut, mulle tulee Minnie-fiilikset, ei ollenkaan huono juttu. <3

  VastaaPoista