10.7.2014

Tärkeät auringonsuojatuotteet - La Roche-Posay Anthelios Aquagel, myös meikin alle

Viimein on ollut syytä ottaa nämä tuotteet käyttöön meidänkin leveysasteillamme. Hellettä, ihanaa! Nuorempana en juuri auringonsuojatuotteista piitannut, mutta muutos tuli iän myötä ja ns. kantapään kautta. Järkytys oli nimittäin löytää ensimmäinen maksaläiskä poskipäästä, ja joo.. ei lähtenyt pois edes talvella.

Näitä apteekissa myytäviä Anthelios-tuotteita olen nyt testannut sekä Suomessa että myös Kreikan superkuumissa olosuhteissa & Välimeren suoloissa.

Vedenkestävä ja henkäyksen ohut, kasvoille ja dekolteelle tarkoitettu Aquagel SPF 30 on erityinen suosikkini. Imeytyy nopeasti ja tuntuu iholla ilahduttavan raikkaalta. Hygieeninen pumppupullo ja mikä parasta, geeliä voidaan tarvittaessa käyttää myös meikin alla. Tästä aikuinen nainen tykkää!

Anthelios Stick  XL SPF 50 on sopiva tuote erityistä suojausta vaativiin paikkoihin, kuten nenä ja minun tapauksessani kestopigmentoidut kulmat joita en halua auringossa haalistaa. Kädenselät ja huulet ovat myös alue jotka aikuinen nainen suojaa auringolta aina! Kädenselkiin laitan Aquageeliä, huulille pienempää puikkoa SPF 50. Hyvä vinkki on suojata myös huulten yläpuolinen alue tuolla suuremmalla stickillä, -ei lisää huulipunan karkailua aiheuttavia hiusjuonteita kiitos ;-) • Anthelios Aquagel* SPF 30 - 50 ml suositushinta 19,50e
 • Anthelios Stick* SPF 50 - 9g, suositushinta 15,50e
 • Anthelios Lips* SPF 50 - 4,7ml suositushinta 9,50e


La Roche-Posayn sivuille KLIK
* tuotteet saatu testiin blogin kautta. PR sample

6 kommenttia:

 1. Kuinka hyvä tuo neuvo, että kestopigmentoidut kulmat kannattaisi suojata aurinkovoiteella, en ollut ajatellutkaan! Tämä on kyllä vasta ensimmäinen kesäni näiden kanssa, ja toivottavasti kestävät vielä pitkään.

  Joo, kummasti on alkanut aurinkosuojavoiteet kiinnostaa, kun ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat alkaneet näkyä. :)

  Minulla on ennestään La Roche-Posayn kasvoille tarkoitettu Anthelios XL SPF 50 -voide, mutta se on vähän paksu meikin alle, joten tuo Aquagel olisi varmaan parempi. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi ja kiva jos vinkistäni hyötyä. Pigmentoinneista kannattaa tosiaan pitää huolta jotta kestävät pitempään. Terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Olen myös kirjoitellut merkistä omassa blogissani viime vuonna. Pidän erityisesti sarjan sävyttävästä kasvoille tarkoitetusta aurinkovoiteesta, joka käy kevyestä meikistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kiinnostavalta tuotteelta, kiitos vinkistä.

   Poista
 4. Minäkään en ole muistanut suojata kestopugmentoituja kulmia, joten kiitos muistutuksesta. Hyvät suojakertoimet on kyllä niin parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja terkkuja. Ihanaa kun aurinko meitä viime aikoina niin hellinyt.

   Poista