30. marraskuuta 2013

Aikuinen nainen testaa: Huulipuna Viva la Diva

Huulipunainnostukseni jatkuu, tarkemmin sanottuna viehtymys tummempiin puniin - sillä huulipunaahan tämä aikuinen nainen käyttää lähes aina. Oikeastaan voitaisiin sanoa että huulipuna on tärkein meikkituotteeni ( sen jälkeen kun otin kestopigmentoinnit kulmakarvoihin - sitä ennen olisin varmaankin vastannut että kulmakynä ).

Etsinnässä oli runsaspigmenttinen luumunpunainen. Ihanan kauneuskollegani Nonnun suosituksesta suuntasin Kicksiin ja Viva la Diva -huulipunahyllylle, vaikka kaupan erinomaisen innokkaat myyjättäret mielellään olisivat myyneet minulle jotain tyyrimpää kuten Dioria. Valitsin sävyn nro 23 Plum ja hinta oli n. 7€.

 


Huulipuikon siro mattahopeinen ulkomuoto miellyttää silmää ja korkin glitter-rivistö on kiva piristys. Mukavia nämäkin puikosta löytyvät tiedot:" Contains softening Vitamin-E" sekä "Against animal testing. Valtea AB Sweden".

Muutaman kerran olen nyt tätä luumunpunaista Viva La Divaa käyttänyt ja koostumus vaikuttaa oikein hyvältä. Kiitos Nonnulle vinkkauksesta!8 kommenttia:

 1. Taidanpa testata - vaikuttaa hyvältä valinnalta ja kaiken lisäksi se on edullinen - kiitos vinkistä :)
  Ripsu

  VastaaPoista
 2. Mikä on kulmien kestopigmentointi? Mulla on ihan onnettoman vaaleat kulmakarvat, en meikkaile joka päivä ja arkenakin oisi silti ihan kiva näyttää nätiltä. :)

  VastaaPoista
 3. Lyhyesti voitaisiin sanoa että "kevyttatuointi". Väri nakutetaan tatuointikoneen tapaisella ihoon, lopputulos ei kuitenkaan ikuinen. Melko tyyristä hommaa, mutta täytyy sanoa että oli hyvä sijoitus.

  VastaaPoista
 4. Mulla myös onnettomat kulmat. Sama kysymys kuin Miraclelta, kiitos. Kuvakin olisi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs jos tekisin ihan sellaisen aikuinen nainen ja kulmakarvat -postauksen, olisiko hyvä idea?

   Poista