11. lokakuuta 2013

Niin ihastuin sokeriseen nutriaan - My Metal Crush Nails by IsaDora

Kynsilakoissankin trendit tulevat ja menevät. Vaan nyt taisi käydä niin, että aikuinen nainen ihastua jämähti IsaDoran tekstuurilakkoihin joita myös hiekka- tai sokerilakoiksi kutsutaan. Paksuhko ja erittäin kestävä lakka, joka jo yhdellä kerroksella antaa säihkyvän karhean lakkapinnan.

Kesäkynsillä oli turkoosia ja kultaoranssia, nyt IsaDoran syyskokoelmasta luvassa Metal Crush* ja Black Crush*. Metal Crush, nro 102 oli rakkautta ensisilmäyksellä; täydellinen nutria / maitokahviin vivahtava väri upealla hohteella (mustan lakan tulen esittelmään myöhemmin).
Erinomaisen kestävyyden lisäksi mukavaa näissä lakoissa on helppo poistettavuus,  kommervenkeittä pois ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Aikuinen nainen niin tykkää - varsinkin tuo Metal Crushin väri, -ah!

Ai niin, Hannelen Künsii-blogissa on kiva katsaus kynsilakkatrendeihin KLIK

ps. lakkaa Sugar Crush ohuelti ja huom. päällyslakkaa ei  tarvita


*lakat saatu blogin kautta

12 kommenttia:

 1. On nuo Isadoran Sugar Crushit vaan niin kauniita. Uusissakin taas useampi kuolauksen arvoinen <3
  Kiitos linkkauksesta! :)

  VastaaPoista
 2. Niin totta, minua himottaisi lila. Ja ole hyvä, mukava lukea huomioitasi :-)

  VastaaPoista
 3. Jahas, nyt on siis kaupan myös meikäläiselle kelpaavat värit! NYT mäkin ostan ko. lakan ja värissä Metal Crush! Upee ainakin pitkissä kynsissä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä väri on kyllä minustakin hieno! Sopivassa suhteessa maitokahvia ja karhean kaunista kimallusta. Toimii myös lyhyissä kynsissä.

   Poista
 4. Onpas hauska nuden värinen sugar crush -lakka! Ja siinä näyttää olevan juuri noita isompiakin glittereitä mistä itse pidän kovin, tekee pinnasta vieläkin elävämmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Elävä on juuri oikea sana kuvaamaan lakan pintaa. Pientä ja isoa hippusta, kuin sokeria.

   Poista
 5. Kauniit kynnet, wau

  VastaaPoista
 6. Oih, ihana väri tuo 102! Mäkin haluan!

  VastaaPoista
 7. Nämä on niin upeita! Minä miellyin moneen näistä, joita blogissani testasin. Ei ole minullakaan vielä laantunut tämä tekstuuri-innostus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainoa jolla tekstuuri-innostus jylläa aina vain :-) Ihmeen suuri ero esim kimmellyksessä värien välillä..

   Poista