8.11.2012

Graffiti Nail Art - sinihopeaa ja valkoista





























Tein pitkästä aikaa Graffiti-lakkauksen. Alla vaalean siniseen taittava hopealakka, sitten valkoinen Graffiti-lakka ja lopuksi pari kerrosta kirkasta päällyslakkaa. Aika huikeat kynnet, mutta vaihtelu virkistää :-)

Kokeilujen kautta olen oppinut että näyttävä isokuvioinen lopputulos syntyy reilulla kerroksella, pitsimäisyyttä puolestaan saadaan ohuella. Kivaa mielestäni on se, että jokainen Graffiti-lakattu kynsi on yksilö. Graffiti-tyylin lakkoja on monilla valmistajilla, tässä pari esimerkkiä:



O.P.I:n Shatter-lakka
 
 Isadoran Graffiti-lakkoja




2 kommenttia:

  1. Todella huikeat! En olekaan vielä itse koskaan kokeillut graffitilakkoja, mutta nytkin omat lakat alkavat olla sen verran lohkeilleet, että muistuttavat pian graffitilakkausta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :-). Vai sellaiset graffifikynnet siellä ;-). Ko. lakkojen hinnoissa muuten huikeita eroja; Opi n. 17e, Isadora n. 8e ja kuulin että Seppälän alennuskopassa ollut tarjolla jopa eurolla. Kannattaa kokeilla, helppo tie näyttävään lakkaukseen vaikka näin juhlakauden lähestyessä. Aikaisemmassa versiossani kultaa alla ja musta graffiti päällä - kehujakin tuli :-). Kiinnostavatko kynsijutut / seuraatko esim. kynsiaiheisia blogeja?

      Poista