20. marraskuuta 2015

Joulukalenteri - kyllä vai ei


Mielessä oli käydä kurkkaamassa tätä yllä näkyvää KICKS:in kosmetiikkajoulukalenteria, mutta nyyhkis - tietenkin se oli myyty heti loppuun... Sen siitä saa kun havahtuu liian myöhään, voi minua! Noh, kenties ensi vuonna sitten paremmalla onnella :-)

Bodyshopin vastaavaa näkyi vielä olevan muutamia kappaleita ainakin Vantaan Jumbossa, hinta 69,50e.


Tällainen ACCESSORIES CALENDAR näkyi H&M:n kassalla: ei siis kosmetiikkaa vaan kaulakoruja, korviksia, sormuksia, rannekoruja yms ja hinta 29,90e.

8 kommenttia:

 1. Tälläinen "parempi" kalenteri voisi olla hyvä joululahjakin jonkun joulukuuta ilahduttamaan. Pitääpä laittaa muistiin ensi joulua varten, tänä vuonna on toisenlaiset suunnitelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse ainakin todella ilahtuisin tuollaisesta hienosta lahjasta. Kosmetiikkakalenteria ei minulla ole koskaan vielä ollut, mutta tänä vuonna pikkuisen oli ostaminen mielessä. L'Occitane tai Kicks, mutta molemmat kuulema loppuivat ennätysajassa.

   Poista
 2. Kalenteri olis varmaan hauska näin aukuisellekkin! T Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin minä - kosmetiikkakalenteri voisi olla kiva pikku piristys :)

   Poista
 3. Miksipä ei! Jos ovat sellaisia... ns. kaikille sopivia. Itse olen aika nirso värien suhteen... En tosin tiedä, mitä noiden sisällä sitten on? Meikkejä vai sekä meikkejä että voiteita?

  VastaaPoista
 4. Ei ole kokemusta kalentereista vielä, mutta ymmärtääkseni niitä on erilaisia, esim kynsilakkoihin keskittyy Ciate.

  VastaaPoista
 5. Ostitko ton H&M:n kalenterin? Olen kuollakseni kiinnostunut, että minkälaisia koruja se sisältää :D ja tosiaan nyt se on H&M:ssä alennuksessa 20€ ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en sitten ostanut kun mielessä oli enemmän jokin kosmetiikkaa sisältävä...

   Poista