6. marraskuuta 2014

Lovely Oprah loves Lumene

Jihuu, juuri kuulin että Ameriikan Oprah on valinnut Lumene Arctic Spa -vartalovoin suosikkilistalleen. Hyvä Lumene, aikuinen nainen onnittelee!
Täällä nimittäin toinen joka Arctic Spa -sarjasta kovasti tykkää (aikaisempaan postaukseeni  KLIK ). 


Ote Lumenen tänään julkaistusta tiedotteesta :

"Yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista, yhdysvaltalaisjuontaja Oprah Winfrey on valinnut Lumene Arctic Spa Vartalovoin yhdeksi lempituotteistaan lehtensä odotetulle ”O List” -lahjalistalle. Tunnustus on Lumenelle erityisen merkittävä, sillä Lumene valmistelee parhaillaan jakelunsa laajentamista yli 20 000 myyntipisteeseen Yhdysvalloissa vuoden 2015 alusta alkaen.
Suomalaisena ihonhoitobrändinä Lumene on saavuttanut ennennäkemätöntä kasvua haastavilla ja erittäin kilpailluilla Yhdysvaltain markkinoilla. Yhä useammat kuluttajat ovat löytäneet ihonhoitotuotteet, joiden tehoaineina toimivat suomalaisen luonnon tehokkaat ainesosat."

8 kommenttia:

 1. Voi miten hieno uutinen. Lumene valloittaa maailmaa :)

  Ihanaa syyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja tosiaan, iloinen pikku-uutinen tämä niin monien synkkien vastapainoksi.

   Poista
 2. Tämä mun täytyy jossain vaiheessa kokeilla. Muistan kun vuonna 2004 näin Lumenen tuotteita eräässä marketissa USA:ssa. Tuli heti kotoinen olo :D Ihanaa, että suomalainen brändi menestyy myös ulkomailla ja varsinkin Jenkeissä. Siellä kun on niin runsaasti tarjontaa ja kilpailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Noksu meni, mutta onneksi meillä esim. Lumene. Toivotaan kasvavaa menestystä maailmallakin.

   Poista
 3. Hieno uutinen Lumenelle - tuollainen on kyllä parasta mahdollista mainosta!
  Itselläni on vielä tuo kokeilematta - mutta kokeiltavahan se sitten entisten purnukoiden ehdyttyä on - kun kerran Oprahillekin kelpaa, niin ehkä tällaiselle suomalaiselle höpöttäjäladyllekin;)

  VastaaPoista
 4. Mä olen pari kertaa näitä kaupassa tuoksutellut ja se tuoksu on todella ihana. Nyt kun mietin niin en ymmärrä miksi en ole näitä tuotteita ostanut, mutta se voi juontaa juurensa laiskuuteeni rasvailla kroppaa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta. Tuoksu näissä on kyllä hyvä, tykkään.

   Poista