16.10.2014

Kaunis luomiväripaletti aikuisen meikkiin - Clarins Ladylike

Niinhän se taitaa realistisesti ajatellen olla että kovasti kiiltelevien ja supervärikkäitten silmämeikkien aika on sileitten silmäluomien katoamisen myötä ohitse. Nyyhkis. No joo, kimallusta voi salaa hipsaista hillitystikin ja onneksi kynnet saavat sentään aivan vapaasti kimallella ;-)

Viime aikoina olen taas innostunut luomiväreistä ja tutkimukseni mukaan tämän viisikymppisen sinisilmän onnistuneimmat meikit syntyivät ruskea-beige-norsunluu -tyyppisillä väreillä.


Clarins Ombre Minerale 4 Couleurs -paletti nro 13 skin tones* on sekä sävyiltään että runsaspigmenttiseltä laadultaan minulle nappivalinta. Silkkimäinen, pitkäkestoinen koostumus ( muista kuitenkin silmämeikin pohjustus! ) ja kätevä ominaisuus myös tuo WET & DRY -eli voidaan käyttää kostutettuna esim. rajauksiin. Alarajauksissa loistojuttu! Luovuin siis iänikuisista meikkikynärajauksista jotka karkailivat, ja siirryin kostutetulla viistopäisellä siveltimellä & luomivärillä tehtyyn pehmeän siistiin alarajaukseen. Aikuinen nainen tykkää!














Kullanvärisen sievän pakkauksen täydentää samettinen säilytyspussukka. Kiva lisä myös nuo mukana tulleet silmämeikinteko-ohjeet.

Värit iholla samassa järjestyksessä kuin paletissa.


* tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

9 kommenttia:

  1. Mä olen ihastunut tähän, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Kun niitä ruskeita löytyy jo ennestään niin paljon. Toisaalta taas rakastan noita Clarinsin kultaisia paletteja. Ja olisihan se kätevä matkallakin jne jne... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, kiva kuulla sinusta. Joo, luomivärit kaiken lisäksi kuluvat tosi hitaasti - ainakin minulla.

      Poista
  2. Kauniit sävyt, upeat. Vaan kun ruskeita on täälläkin jo vaikka kuinka ja kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäin oikein miettimään omia palettejani, ruskeista tämä on kolmas. Halpis Flormar, kiva Lumene ja tämä. Eiköhän näillä pärjäillä :-) Terkkuja!

      Poista
  3. Paletti mun makuun. <2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös minun - onnistuneet sävyt ja nätistä pakkauksesta erityiskiitokset.

      Poista
  4. Kestämättömän ihana paletti. Hieman samanlainen löytyy täältäkin. Oli limited edition noin ei tältä kesältä vaan muistaakseni viime. Clarinsin kotelot hivelevät silmää, yksinkertaisen tyylikkäitä.

    Kivaa torstaita toivottelee Tiia

    VastaaPoista
  5. Liputan samojen värien puolesta! Mä en ole koskaan oikein niillä kynillä onnistunut rajausten kanssa tai sitten on ollut väärät kynät kokeilussa. Mutta vesi-luomiväriseos tai alarajaus väristä riippuen myös ihan pelkällä siveltimellä ja luomivärillä on ihan ehdoton :)

    VastaaPoista