18. syyskuuta 2013

Puhdistusvaahtoa ja geelivoidetta

Me Naiset -lehdessä oli mielenkiintoinen puhdistusainetesti, siis kasvojen puhdistamiseen liittyen. Estée Lauderin geelimäinen testivoittaja Take It Away -kuulostaa ihanalta, mutta saattaisi olla kokeilemisen arvoinen tuo Herbinan Luomuruusukin.

Ensiksi mainitun hinta on 33,50e ja toisena mainitun vain 5,50e.Lempituotteesi ihonpudistukseen, entä kokemuksia puhdistusvaahdoista?

2 kommenttia:

  1. Meikinpoistoon käytän ns.kaksoispuhdistusta, ensin Lumenen puhd.öljy (lopetettu tuote, mutta mulla on varastossa sitä usea pullo..) ja sen jälkeen puhd.maito tai -geeli.

    Käytän puhdistusvaahtoa aamuputsarina tai silloin kun en ole meikannut. Dermosilin puhd.vaahto Vitamin E on paras vaahtoa jonka tiedän! Edullinen ja todella tehokas, sillä saa meikinkin lähtemään ilman suurempia ponnisteluja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyviä vinkkejä. Pitäisi varmaan ottaa käyttöön tuo kaksois-systeemi, puhdistus kun viisaiden mukaan kaiken a&o.

    Ps minullakin sitten taas talven kuivattaman ihon puhdistamista varten jemmassa puhdistusöljy mallia Lumene, riittoisaa tavaraa se.

    VastaaPoista