4.9.2012

Maukkaat Marja Spat
Nämä Herbinan Marja Spa -tuotteet ovat yllättäneet iloisesti ja esimmäinen puhdistusmaitoputeli nyt käytetty loppuun. Hyvä toimiva koostumus; asiallisen nätit pakkaukset, ilahduttava hinta ja lisänä herkullinen tuoksu. Plussaa myös ei-ylipakkaamisesta. Funky and Fifty tykkää ja saattaa ostaa Marja Spata vastakin :-)

Suomen lippua ei näy, enkä sivuiltakaan tietoa tyhjentävästi löytänyt...joten pikkuisen jäin kyllä miettimään kotimaisuusastetta..

Pakkausasioista sivuilla kiinnostavasti näin:

Miten ympäristöystävällisyys otetaan huomioon Herbina-tuotteissa?

Herbina tuotteiden tuotekehityksessä, tuotannossa ja logistiikassa noudatetaan ISO 14001 -ympäristösertifikaattia. Herbina-sarjassa ympäristöystävällisyys on otettu huomioon tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Raaka-aineet, valmistus ja pakkaaminen rasittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Myös tarvittavat kuljetusmatkat on suunniteltu mahdollisimman lyhyiksi ympäristöä ajatellen.

Pakkausmateriaalien käyttö on minimoitu, jolloin ympäristö ei rasitu turhasta ylipakkaamisesta. Pakkausmateriaalit valitaan niin, että ne olisivat mahdollisimman pitkälti kierrätykseen kelpaavia tai poltettavia. Herbina on myös ensimmäisenä kosmetiikkasarjana Suomessa tehnyt pakkausten kierrätysoppaan, jonka avulla voit lajitella tyhjät Herbina-pakkaukset mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Herbinan sivuille KLIK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti